Claus Hjort Frederiksens ulovligheder og embedsmisbrug

Du skal ikke lade dig narre. Her "nysser" han en lille hund og gir den pote. Det er meget sødt. Adolf Hitler klappede også småbørn. Det er blot moderne politisk markendsføring, der skal kaste et slør over hans virkelige hensigter.

 

Claus Hjort Frederiksen brød loven, vildledte Folketinget og misbrugte sit embede som beskæftigelsesminister. Nu er han forfremmet til finansminister.

 

Regeringen står for lov, orden og strengere straffe. Gør den ikke?

P1-journalisten Jesper Tynell har fået Cavlingprisen for at have dokumenteret, at Claus Hjort Frederiksen (V) i sin tid som beskæftigelsesminister

  • brød loven i en række sager

  • vildledte Folketinget

  • bestilte misvisende tal for at pynte på regeringens politik

  • (ulovligt) slettede belastende dokumenter, så de ikke kunne komme til offentlighedens kendskab

Man kan læse mere herom på Journalistforbundets hjemmeside, hos DR og i Tynells egen metodebeskrivelse.

Godt gået af Tynell !

Det var dårlig smag at udnævne en beskæftigelsesminister, som åbenlyst foragter arbejdsløse og kontanthjælpsmodtagere som dovne pjækmåse, der skal chikaneres mest muligt (f.eks. med reglen om 4 jobansøgninger om ugen eller den ulovlige tvangsaktivering af syge mennesker).

Det er udsøgt dårlig smag, at han stadig er minister.

Det overrasker overhovedet ikke, at netop Hjorten har lavet ulovligheder og misbrugt sit embede, for han har noget af den samme magtfuldkommenhed og gå-på-vandet-attitude som Brixtofte.

Det overrasker noget, at den øvrige presse ikke har fulgt op på Tynells afsløringer før nu. Man skulle jo tro, at ulovligheder og embedsmisbrug var en god historie, men der var måske for lidt rødvin i skandalen?

Det burde overraske, at manden i dag er forfremmet til finansminister. Regeringen står jo for lov, orden og strengere straffe. Gør den ikke?

kommentarer:

Jeg er fuldstændig enig med dig i det her. Men det er nok nemmere at straffe Greenpeace aktivister og demonstranter og den slags “lømler”. Det er helt ude i hampen, at en minister kan begå ulovligheder og blive belønnet for det.

Jeg er chokeret – og virkelig vred over at danskerne tillader en mand af hans sølle og ynkelige støbning at sidde på en så vigtig post som vores finanser.
Forstår simpelthen ikke, at denne sag ikke er eksploderet fuldstændig i medierne? Hverken under radioprogrammerne eller nu her, hvor den genopfriskes pga. Cavlingprisen. Hvis en fødevareminister kan tvinges til at gå af pga. kødfusk eller en socialminister (?) pga. privatøkonomisk rod, hvordan kan han så blive siddende? Han skader da regeringen mere end han gavner.

Jeg mener, at sagen drejer sig om de rige og de fattige. Claus Hjort Frederiksen kan ikke udstå fattige, dårligt uddannede eller syge. Mennesker, der er i en vanskelig situation, synes efter hans mening at være nogle driverter og døgenigte, som skal forfølges. Han hader stort set alle, der er i vanskeligheder!
Han er ikke særlig speciel. Han lider af et Napoleonsyndrom: Han er selvgod, det bedste han ved er ham selv og hans venner. Og de sidder på flæsket. Jeg vil henvise til oplysningerne i “skævt.dk”. De er dygtigt fundne, og der er tale om reelle oplysninger. Gid dog flere kunne interessere sig for og få forståelse af, at samfundet er et fællesskab.
Der findes jo ikke en eneste velhavende, der ikke står i gæld til samfundet.

 

Indsat af webmaster den 25. juli 2010 - det er rart at vide hvilken uheldig personage, kommunerne skal forhandle med, når det handler om økonomi. Det er dybt bekymrende at kammeradvokaten, topembedsmænd i ministerium og i staten rask har medvirket til, at han kunne køre løs.

 

"... det er klokkeklart!"